HTML

Worldventures Utazás tippek

Utazni jó! Jó helyre utazni még jobb! Olcsón utazni, kiváló, ingyen meg csak álom... Vagy mégsem?!!

Friss topikok

  • Brannagh: Kedves Gabriel, kifejezetten kiszúrás ilyen képeket kitenni télidőn, ráadásul úgy, hogy munkanélkü... (2011.02.16. 21:08) Egy kis melegség

2011.03.08. 10:03 Gabriel01

Most Beautiful Beaches In The World!

Március ellenére odakint még mindig fagy. Most már igazán jöhetne a tavasz...!

Ha ti is unjátok már a szürke hétköznapokat és vágynátok egy kis napsütésre,  nézzétek meg ezt a kis videót, hogy jól induljon a nap! :)

 

Szólj hozzá!


2011.02.20. 14:43 Gabriel01

Élj abból, hogy ... ÉLSZ!

A WorldVentures független képviselőkön keresztül értékesíti az Álomutak klubtagságot, ami azt jelenti, hogy klubtaggá válni csak egy másik klubtagon/képviselőn keresztül lehet. Ennek az üzleti vállalkozásnak több előnye van:

- Otthonról végezhető
- Nincsenek kötelező teljesítési szabályok
- Rugalmas munkaidő
- Komoly ösztönzési jutalomrendszer van
- Csapatmunka

Ezt egy olyan modell segítségével valósítja meg, amelyben egy csapatot építünk, és a csapat tagjai folyamatosan segítik egymást a célok elérésében. A bevétel jó része is a csapat közös munkájából származik! A módszer és a rendszer zseniális, és valóban úgy tarol, mint egy tökéletes vihar.

Nézd meg, hogyan vélekednek erről a lehetőségről a WorldVentures képviselők:

Szólj hozzá!

Címkék: rugalmas munkaidő otthonról végezhető munka worldventures élj abból hogy élsz álomutak klubtagság


2011.01.31. 18:14 Gabriel01

Egy kis melegség

Úgy tűnik a tél hosszú időre berendezkedett hozzánk... Szerintem ilyenkor mindenkinek jól jön egy kis melegség. Nézd meg ezt a kisfilmet! Csak képek, hangulatok. Remélem, felmelegít! :)

 

 

1 komment


2011.01.09. 18:54 Gabriel01

Hogyan találd meg saját Álomutadat?

 

Keresés a Worldventures kínálatában

Hogyan találd meg a saját Álomutadat a Worldventures széleskörű kínálatában?

Nagyon egyszerűen! Megkeresheted álmaid utazását úgy, hogy:

- Hová szeretnél utazni?

- Mikor szeretnél utazni?

- Milyen eseményre szeretnél menni? 

Amikor úgy keresgélsz, hogy tudod "Hova" szeretnél elutazni kikapcsolódni, használd a kereső térképét. Először válassz földrészt, aztán válaszd ki a helyet és máris leolvashatod hol, milyen lehetőségeket kínál a Worldventures.

Ha csak azt tudod "Mikor" szeretnél utazni, akkor a kereső naptár funkcióját válaszd és máris láthatod az adott időpontban milyen Álomutakat vehetsz klubtagként igénybe.

És végül a "Mit" - számtalan keresési lehetőséget biztosít.

Segítségként, nézd meg ezt a rövid videót. Remélem hasznodra lesz!

 

Sok sikert, jó kalandot és jó pihenést mindenkinek!

ITT Keresgélhetsz az utak között: http://sg.worldventuresdreamtrips.com/

 

Próbáld ki, csatlakozz és utazz! Oszd meg élményeid másokkal!

 

Szólj hozzá!

Címkék: utazás worldventures álomutak


2011.01.09. 14:55 Gabriel01

A Worldventures elhozta Neked, amire mindig vágytál

2010 novemberétől megnyílt egy olyan lehetőség Magyarországon, amellyel fantasztikus helyekre utazhatunk, fantasztikus szállodákban lakhatunk. Átlagos anyagi lehetőségekkel is „Full extra” luxus kiszolgálást kaphatunk, vonzó programokon vehetünk részt fantasztikusan alacsony árakon. Mostantól nagyjából egy horvátországi panziós szoba árából mehetünk el Álomutakra a földgolyó több mint 350 pontján és lakhatunk a legjobb szállodákban.

Hogy hogyan?

2005-ben utazási üzletágban résztvevő amerikai üzletemberek álltak össze, hogy valami nagyot alkossanak. Azzal a vízióval álltak össze hogy ebben a mai világban elérhetővé tegyék ezeket az utakat olyan emberek számára, akik átlagos anyagi lehetőségekkel bírnak és mégis el tudjanak menni pihenni luxus utakra, közben spórolni tudjanak vagy akár még pénzt is tudjanak keresni.

A cég alkotóinak koncepciója:

Hogyan lehet ma bármit ezen a bolygón olcsón megvenni? A válasz egyértelmű, ha valamiből sokat veszek, nagy tételben, tömegesen... ugye így működnek a Tesco-k, bevásárlóközpontok, vásárlási klubbok. De miért nem csináljuk ezt meg utazásra is?

A Worldventuresnek több mint 200.000 klubtagja van jelenleg, ami azt jelenti, hogy elég nagy tételben tud vásárolni, így ő már oda tud menni ma egy luxus hotelhez, aki nem tudja az egész évét folyamatosan feltölteni és azt tudja neki mondani: „Én megveszek tőled fixen bizonyos napokat, hétvégéket vagy akár egész heteket. Ezeket megveszem nagy tételben, a létező legolcsóbb áron és ezen a nagyon alacsony áron ezeket továbbadom az én klubbtagjaimnak. Az én klubbtagjaim folyamatosan látni fogják a te hirdetésedet, mind a 200.000 potenciális utazó, akikből jópáran el is mennek belőle az utakra és utána telerakják a youtube-ot meg a facebookot videókkal  és képekkel, hogy milyen elképesztő nyaraláson voltak és elkezdenek beszélni arról hogy neked milyen szép szállodád van és milyen jó a szolgáltatásod."

Képzeljétek bele magatokat egy nagy luxus szálloda marketingesének a helyébe! Ennél nagyobb álma nincs is neki, mint hogy elkezdjenek az ő szállodájáról és szolgáltatásairól beszélni. Tehát az üzlet ebben a szállodáknak, hogy ez egy marketing tevékenyég a számukra és ezért a marketingért ők nem fizetik ki a dollár milliókat hanem egyszerűen elképesztően alacsony árat adnak.

 

Szólj hozzá!

Címkék: utazás nyaralás luxus olcsó nyaralás worldventures álomutak


2011.01.04. 22:22 Gabriel01

A Worldventures utazási klub sikere

Sikertörténet:  

A Worldventures utazásokkal foglalkozó vállalat. A cég 2005-ben alakult, központja az Egyesült Államokban (Dallasban) található, de értékesítése az egész világra kiterjed. A név a World, mint világ és az Adventures, mint kalandok kifejezésekből álló szójáték, amely lefordítva azt jelenti: Kalandozások a világban.

A Worldventures alkotóinak célkitűzése az volt, hogy az utazási iparágban világszerte piacvezető vállalattá váljon. 2007-ben felvásárolta Amerika egyik leghíresebb, több mint  25 éves tapasztalattal rendelkező utazásszervező vállalatát a Roviát.

Alig öt év alatt az egész világot lefedte, ajánlatai már számos országban elérhetők. Ehhez a terjeszkedéshez hozzájárult az is, hogy megnyerték az iparág több nagy múltú, kiváló vezetőjét, akiknek több évtizedes tapasztalata garanciát jelent a szakértelemre és a professzionális kiszolgálásra.

A Worldventures klubnak mára már több mint 200.000 tagja van, így vált lehetségessé, hogy a vállalat által szervezett Álom utakat a klubtagoknak szó szerint álomárakon tudják biztosítani. Kíváló szolgáltatásának köszönhetően a tagok több mint 90%-a egy év után is aktívan igénybe veszi az utazási szolgáltatásokat.

 

Szólj hozzá!

Címkék: utazás álom world kalandok klubtag adventures álomutak kalandozások a világban rovia álomárak utazásszervező piacvezető vállalat worldventures sikertörténet


2011.01.04. 21:44 Gabriel01

Legyél Te is tagja a Worldventures klubnak, hogy kedvedre kalandozhass a világban

Akarsz 15 ezer forintért Anglia legszebb tóvidékén 4 napot tölteni egy 5* hotelben reggelivel 15 ezer forintért? 

Vagy netán egy 5 napos luxus all inclusive hajóút 80 ezer forintért 170 ezer helyett? Elugranál Prágába pár napra 5* hotelbe reggelivel és extra szolgáltatásokkal 25 ezerért? 

Ezek olyan utak, amiken én vagy ismerőseim már voltunk vagy épp készülünk... Hogy hogyan? Nézz körül és kapaszkodj!

Ja és még valami. Lenne kedved ilyen utakon netán ingyen részt venni? Vagy vinni egy kis extra költőpénzt? Család, barátok? Szerintem ők is beneveznének. Végtére is mi az amire emlékszel az elmúlt évekből? Mi csal mosolyt az arcodra egy esős kedden a munkahelyen? Hát persze hogy a nyaralások! :)

 

 

Próbáld ki, csatlakozz és utazz! Oszd meg élményeid másokkal!

Szólj hozzá!

Címkék: anglia prága világ nyaralás luxus kaland all inclusive hajóút worldventures


süti beállítások módosítása