HTML

Worldventures Utazás tippek

Utazni jó! Jó helyre utazni még jobb! Olcsón utazni, kiváló, ingyen meg csak álom... Vagy mégsem?!!

Friss topikok

  • Brannagh: Kedves Gabriel, kifejezetten kiszúrás ilyen képeket kitenni télidőn, ráadásul úgy, hogy munkanélkü... (2011.02.16. 21:08) Egy kis melegség

2011.01.04. 22:22 Gabriel01

A Worldventures utazási klub sikere

Sikertörténet:  

A Worldventures utazásokkal foglalkozó vállalat. A cég 2005-ben alakult, központja az Egyesült Államokban (Dallasban) található, de értékesítése az egész világra kiterjed. A név a World, mint világ és az Adventures, mint kalandok kifejezésekből álló szójáték, amely lefordítva azt jelenti: Kalandozások a világban.

A Worldventures alkotóinak célkitűzése az volt, hogy az utazási iparágban világszerte piacvezető vállalattá váljon. 2007-ben felvásárolta Amerika egyik leghíresebb, több mint  25 éves tapasztalattal rendelkező utazásszervező vállalatát a Roviát.

Alig öt év alatt az egész világot lefedte, ajánlatai már számos országban elérhetők. Ehhez a terjeszkedéshez hozzájárult az is, hogy megnyerték az iparág több nagy múltú, kiváló vezetőjét, akiknek több évtizedes tapasztalata garanciát jelent a szakértelemre és a professzionális kiszolgálásra.

A Worldventures klubnak mára már több mint 200.000 tagja van, így vált lehetségessé, hogy a vállalat által szervezett Álom utakat a klubtagoknak szó szerint álomárakon tudják biztosítani. Kíváló szolgáltatásának köszönhetően a tagok több mint 90%-a egy év után is aktívan igénybe veszi az utazási szolgáltatásokat.

 

Szólj hozzá!

Címkék: utazás álom world kalandok klubtag adventures álomutak kalandozások a világban rovia álomárak utazásszervező piacvezető vállalat worldventures sikertörténet


A bejegyzés trackback címe:

https://utazastippek.blog.hu/api/trackback/id/tr782561289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása