HTML

Worldventures Utazás tippek

Utazni jó! Jó helyre utazni még jobb! Olcsón utazni, kiváló, ingyen meg csak álom... Vagy mégsem?!!

Friss topikok

  • Brannagh: Kedves Gabriel, kifejezetten kiszúrás ilyen képeket kitenni télidőn, ráadásul úgy, hogy munkanélkü... (2011.02.16. 21:08) Egy kis melegség

2011.01.09. 14:55 Gabriel01

A Worldventures elhozta Neked, amire mindig vágytál

2010 novemberétől megnyílt egy olyan lehetőség Magyarországon, amellyel fantasztikus helyekre utazhatunk, fantasztikus szállodákban lakhatunk. Átlagos anyagi lehetőségekkel is „Full extra” luxus kiszolgálást kaphatunk, vonzó programokon vehetünk részt fantasztikusan alacsony árakon. Mostantól nagyjából egy horvátországi panziós szoba árából mehetünk el Álomutakra a földgolyó több mint 350 pontján és lakhatunk a legjobb szállodákban.

Hogy hogyan?

2005-ben utazási üzletágban résztvevő amerikai üzletemberek álltak össze, hogy valami nagyot alkossanak. Azzal a vízióval álltak össze hogy ebben a mai világban elérhetővé tegyék ezeket az utakat olyan emberek számára, akik átlagos anyagi lehetőségekkel bírnak és mégis el tudjanak menni pihenni luxus utakra, közben spórolni tudjanak vagy akár még pénzt is tudjanak keresni.

A cég alkotóinak koncepciója:

Hogyan lehet ma bármit ezen a bolygón olcsón megvenni? A válasz egyértelmű, ha valamiből sokat veszek, nagy tételben, tömegesen... ugye így működnek a Tesco-k, bevásárlóközpontok, vásárlási klubbok. De miért nem csináljuk ezt meg utazásra is?

A Worldventuresnek több mint 200.000 klubtagja van jelenleg, ami azt jelenti, hogy elég nagy tételben tud vásárolni, így ő már oda tud menni ma egy luxus hotelhez, aki nem tudja az egész évét folyamatosan feltölteni és azt tudja neki mondani: „Én megveszek tőled fixen bizonyos napokat, hétvégéket vagy akár egész heteket. Ezeket megveszem nagy tételben, a létező legolcsóbb áron és ezen a nagyon alacsony áron ezeket továbbadom az én klubbtagjaimnak. Az én klubbtagjaim folyamatosan látni fogják a te hirdetésedet, mind a 200.000 potenciális utazó, akikből jópáran el is mennek belőle az utakra és utána telerakják a youtube-ot meg a facebookot videókkal  és képekkel, hogy milyen elképesztő nyaraláson voltak és elkezdenek beszélni arról hogy neked milyen szép szállodád van és milyen jó a szolgáltatásod."

Képzeljétek bele magatokat egy nagy luxus szálloda marketingesének a helyébe! Ennél nagyobb álma nincs is neki, mint hogy elkezdjenek az ő szállodájáról és szolgáltatásairól beszélni. Tehát az üzlet ebben a szállodáknak, hogy ez egy marketing tevékenyég a számukra és ezért a marketingért ők nem fizetik ki a dollár milliókat hanem egyszerűen elképesztően alacsony árat adnak.

 

Szólj hozzá!

Címkék: utazás nyaralás luxus olcsó nyaralás worldventures álomutak


A bejegyzés trackback címe:

https://utazastippek.blog.hu/api/trackback/id/tr762571736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása